Ditt hem ovan molnen

Som resenär med Lufthansa First Class kan du verkligen njuta av högsta möjliga nivå när det gäller bekvämlighet och service. Du hämtas med limousineservice inför avgång i Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn samt möts upp vid ankomst och körs till önskad adress.

Ombord på flygningarna är all service inriktad på att tillgodose passagerarnas önskningar och behov. Om du vill sova, koppla av eller arbeta ovanför molnen finns idealiska förutsättningar samtidigt som du kan njuta av bästa komfort.

Besättningens personliga service svarar på varje passagerares behov vilket gör att du som passagerare anländer utvilad till ditt resmål. Alla stolar är ergonomiskt konstruerade och kan på ett ögonblick förvandlas till över två meter långa sängar med ljudisolering. Det går också att fälla upp en skärm för att få en mer privat sfär för sin plats. I de generösa tvättrummen är du välkommen att använda toalettartiklar av högsta kvalitet.

När det gäller måltider är det du som passagerare som bestämmer när och vad du vill bli serverad. Menyerna är komponerade av kända Michelin-stjärnkockar och vinerna utvalda av en världsledande sommelier. Ombord finns också en separat kaviarservering som brukar vara mycket uppskattad.

Ett superbt underhållningsprogram med de senaste filmerna och spelen samt ett urval av kvalitetstidningar och magasin finns tillgängligt under flygningen. Fri wi-fi med Lufthansa FlyNet erbjuds under hela resan.