TAG Aviation Travel Experience

Med TAG Aviation är tillgången till världens privata flygplatser och privata jetplan inte bara ännu en fantasiflykt


Från bekvämlighet till komfort, fördelarna med att ta sig till din destination i ett privatjetplan är oöverträffade – särskilt när upplevelsen förhöjs av TAG Aviation.

Himlen lockar med nya horisonter att utforska, människor att träffa och affärer att göra. Frågan är dock hur du flyger till dina destinationer med maximal komfort och minimalt krångel, och på en nivå av extravagans som du är väl van vid?

Privata flygresor är det obestridda valet för kräsna resenärer som vill vara obehindrade av det kommersiella flygets begränsningar. När världen förbereder sig för globala resor finns det inget mer påträngande än överfulla terminaler, livliga lounger och att spendera långa timmar med okända ansikten på ditt flyg.

Om du vill flyga fritt med dina nära och kära, ha ditt husdjur med dig på semester eller föra viktiga diskussioner borta från nyfikna ögon, är det bästa alternativet att resa i en kokong av avskildhet. När tiden är av avgörande betydelse och exklusivitet är en prioritet, är att flyga privat inte bara vägen att gå, utan ett sätt för ultimat kontroll över dina prioriteringar. Du får bestämma vart du vill åka, när du gör det och hur du väljer att flyga.

Ingen privatjettjänst kommer i närheten av TAG Aviation när det gäller att tillgodose de krävande behoven hos den moderna elitresenären. Etablerat 1966 och tidigare känt Aeroleasing, har TAG Aviation en oöverträffad meritlista när det gäller att omdefiniera lyxresor. Det schweiziska företaget är en fanbärare av privatflyg, känt för sin noggranna uppmärksamhet på detaljer i alla aspekter av sina tjänster och erbjudanden, vilket säkerställer en exklusiv och upphöjd upplevelse från det ögonblick du tar flyget till det att du anländer.

TAG Aviation följer de strängaste globala standarderna för service, säkerhet och drift för att säkerställa att dess kunder kan njuta av den smidigaste flygningen. Foto av TAG Aviation
TAG Aviation följer de strängaste globala standarderna för service, säkerhet och drift för att säkerställa att dess kunder kan njuta av den smidigaste flygningen. Foto av TAG Aviation

Flyg på dina egna villkor

Världen är ditt ostron med TAG Aviations privata charterflygtjänst. Med flera verksamhetscentra i Europa och Asien, ger företaget kunder tillgång till ett omfattande nätverk av destinationer som spänner över världens alla hörn.

Oavsett om det är ett styrelseengagemang i Shanghai, en sista minuten-semester till Paris eller en adrenalinfylld helg med fester i Berlin, låter TAG Aviation dig anpassa dina resplaner – eller hjälpa till med en, om du vill – och flyger dig till valfri destination närmare och snabbare än en schemalagd tjänst skulle tillåta.

Förutom tillgång till privata flygplatser runt om i världen kan du välja bland tusentals privata jetplan som passar dina behov. TAG Aviations VIP Charter Fleet and Charter Brokerage Service representerar över 50 olika flygplanstyper.

Från en intim fyrsitsig Cessna Citation Mustang för din familj till en Gulfstream G650ER med plats för 15 passagerare eller en Boeing 767 som kan flyga mellan 19 och 64 passagerare i en VIP-konfiguration, det finns inga begränsningar för hur och vem du bestämmer dig för att flyga med .

Vilken konfiguration du än väljer garanteras ultimat överflöd och genomtänkta lösningar. När du går ombord spelar det ingen roll om du vill sjunka ner i din plats, välja att arbeta privat eller hålla ett konfidentiellt möte med dina medhjälpare under hela resan eftersom du kommer att ha servicepersonalens odelade uppmärksamhet med varje detalj tillgodosedd dina behov .

Faktum är att på alla TAG Aviations flygningar är varje toppmodernt flygplan ditt privata universum, oklanderligt inredda med plysch interiörer och lyxiga bekvämligheter. Allt, från hur du gillar ditt omgivande ljus ända ner till den typ av mat du vill kan anpassas och designas för att erbjuda oöverträffad komfort och lyx under din flygning.

Företagets säkerhetsstandarder inom affärsflyg är oöverträffade. Foto av TAG Aviation
Företagets säkerhetsstandarder inom affärsflyg är oöverträffade. Foto av TAG Aviation

Från marken till luften

TAG Aviations verksamhet kännetecknas av att bolaget är både mäklare och operatör. Som sådan utnyttjar den denna kombinerade expertis för att erbjuda oöverträffad kunskap och tjänster inom området privat jetverksamhet.

Genom att prioritera skräddarsydda upplevelser, global tillgänglighet, diskretion och säkerhet arbetar TAG Aviations serviceteam dygnet runt för att säkerställa sömlösa och krångelfria resor för sina kunder.

Företagets säkerhetsstandarder inom affärsflyg är oöverträffade, efter att ha tilldelats Steg 3-ackrediteringen i International Standard for Business Aircraft Operations (IS-BAO), den högsta certifieringsnivån för professionella operationella metoder. Det är också certifierat av Wyvern Consulting med The Wingman Standard, en enhet som erkänner operatörer som följer strikta säkerhets- och riskbedömningsmetoder.

För att säkerställa yttersta konfidentiellt kommer företaget också att tilldela dig en dedikerad kontoansvarig, som du kan nå ut till från var som helst i världen.

Om du är övertygad om att flyga privat på din nästa resa, kan du enkelt boka ett flyg med TAG Aviation på en resa för resa. Alternativt kan du registrera dig för TAG ONE-kontot, en skräddarsydd plan för jetkort som är kostnadseffektiv. Hur som helst, en verkligt privat och skräddarsydd flygupplevelse väntar.

https://www.tagaviation.com/en