Bang Olufsen X Ferrari

THE ULTIMATE GIFT GUIDE – NR 24

EN HELT NY kollektion som får Ferrarifansen att lyfta på ögonbrynen. Bang Olufsen och Ferrari har gjort ett fantastiskt samarbete som innefattar flera produkter som väcker habegär om man älskar allra bästa ljudupplevelse och gärna i den vackert djupröda färgen som Ferrari står för.

Två företag som skapar och levererar enastående kvalitet i både expertis och gedigen historik. Kollektionen består av fyra läckra ljudenheter; Beosound 2 Home högtalare, Beoplay H95 hörlurar, Beoplay EX hörlurar och en portabel högtalare.

Högtalaren för hemmet, Beosound 2, är läckert konformad i polerad röd aluminium som har det snygga Ferrari-emblemet under den översta delen som påminner om bilens grill. Den levererar en 360-graders ljudupplevelse och högtalarens design gör att den också är smidig att flytta och kan flyttas från rum till rum, och stå på såväl golv som bord. För de som gillar stora hörlurar finns favoriten hos Beoplay H95 som självklart har brusreducering och klarar att användas upp till 38 timmar innan de behöver laddas. Är både i aluminium och titan samt för bästa komfort mot öron och huvud har den mjukt lammskinn. För de mer äventyrliga ljudupplevelserna finns en mindre portabel högtalare, Beoplay Explore, för utomhus- bruk som är helt damm- och vattentät med speltid upp till 27 timmar. Till sist för de som önskar bästa ljudupplevelse i minimalistisk form, Beoplay EX. Också trådlösa hörlurar med brusreducering och en laddbar ask samt speltid på 20 timmar. Totalt har den även sex högtalare för bästa kvalitet på samtal.

Beoplay Explore, pris ca: 2950 kr.

Beoplay EX, pris ca: 5900 kr.

Beoplay H95, pris ca: 15 365 kr.

Beosound 2, pris ca: 59 120 kr.

Text: Mia Litström