DOFTA SOM BENTLEY

THE ULTIMATE GIFT GUIDE – Nr.15

Blackline är ett tillval som ger Bentleys bilar ett extra skimmer av mystik i form av läckra detaljer. Perfekt för den som uppskattar sofistikerad och avskalad elegans. Just denna känsla och stil har Bentley nu följt upp i sin alldeles egna doft, Black Edition, för herr.

Doften är skapad av parfymören Dorothée Piot som har kombinerat ljusa noter med sofistikerad bakgrund av polerat mörkt trä. Perfekt för den elegante mannen som vill ha något alldeles speciellt i doftväg. I toppnoten ges en lätt nyans av pudrig viol och syrlig mandarin som ger en frisk och fräsch nyans. Vidare en touch av rosépeppar och muskotnöt. I mittnoten möter man blommig och ljus jasmin som tillför en romantisk känsla kombinerat med patchouli och jordnära papyrus. Den avslutande noten ger en förnimmelse av rökelse samt tobaksnära tonkaböna och läderdoftande atlascederträ.

En mycket härlig och maskulin doft i en dekorativt snygg svart flaska med silverfärgad överdel som självklart har den snygga Bentley- logotypen graverad och på korken sitter dessutom det karaktäristiska mönstret som finns i bilens inredning. Spännande med någon annan typ av doft och perfekt för den som älskar Bentley. Doftens namn är Bentley For Men Black Edition Eau De Parfum.

Pris ca: 945 kr per 100 ml.

Av: Mia Litström