Konsten att fördärva sitt liv – eller inte

En av årets mest hyllade böcker är professor Stefan Einhorns nya självhjälpsbok: Konsten att fördärva sitt liv – eller inte.

Boken behandlar frågan om vi människor kan förändra oss, och i så fall hur vi kan bära oss åt. Stefan Einhorn sammanfattar boken på följande sätt: ”Mycket har jag lärt och en hel del begriper jag mig fortfarande inte på, men det finns en sak som fascinerar mig oerhört mycket: att vi människor, och jag är inget undantag, förefaller ha en inneboende destruktiv kraft som gör att vi periodvis snubblar fram genom tillvaron. Många tycks göra sitt bästa för att skapa problem och sätta krokben för sig själva. Och ska man göra något bör man göra det grundligt, här får du råd och tips så att det blir ordentligt gjort. Eller så kan den här boken användas för att förändra ditt liv till det bättre. Det är bara att välja.”

Robb Report är glada att meddela att vi kommer att lotta ut fem exemplar av denna bok. Mer information finns tillgängligt på våra sociala medier @RobbReport den 2 december.

Text: Alexander Ocean