Pure Gold Nocturnal Balm

The Ultimate Gift Guide – Nr.14

Natten är en tid för din hud att återhämtas och återuppbyggas, en process som tar stora mängder energi. En svag hud kan dock inte leverera energin som krävs så La Prairie har därför tagit fram en formula som tillför huden ett kraftfullt energirikt näringsämne.

Bland de majestätiska bergen och de vackra sjöarna i Schweiz finns en unik, undangömd plats där solens strålar alltid faller. Under hela dagen bestrålar den starka solen bergsytan och tänder de schweiziska mineralytorna, solens energi fångas upp och lagras i stenen. När solen går ner är de schweiziska topparna höljda i mörker och ett lugn täcker landskapet. Solens energi som fångats upp under dagen fortsätter att sippra genom mineralhärden under natten.

Det var detta nattliga fenomen som inspirerade forskarna på La Prairie som försökte fånga dess essens genom att frigöra den energi som tillförts huden i en nattlig diffusion. En tredelad effektsekvens med tre toppar: En omedelbar deponering av guld på hudens yta för att ge omedelbar lyster följt av en intensiv infusion av återställande ingredienser som slutligen avslutas med en frisättning av de återställande ingredienserna kopplade till de guldpartiklar som deponerats på hudytan.

Text: Isabel Gracián