Carnegie Bank

ARTS FOR FUTURE

För att skapa en bättre värld genom konsten.

Arts For Future är ett eklektiskt konstprojekt med foto, grafisk konst, dans, mode, växter, skönhet och dofter. Projektet har initierats av Andrea och Amanda Belluso med visionen att skapa förändring i världen med hjälp av konsten.

Dansare: Luiza Lopes och Samuele Ninci från Kungliga baletten

Följande bilder är inte bara en serie vackra modebilder, det är ett sätt att skapa något större genom små, enkla handlingar.

”Arts for Future bygger på två inledande steg där det första steget är försäljningen av en limiterad upplaga om tre tryck av var och en av bilderna som vi skapat.

Hela vinsten doneras till Prince Albert II Monaco Foundation som arbetar med miljöskydd, hållbar utveckling, klimatförändringar, främjande av förnybar energi och biologisk mångfald.

Genom att köpa ett eller flera av dessa tryck kan Robb Report Swedens läsare direkt stödja projektet och därigenom sprida kunskap om Arts For Future”, säger Andrea och Amanda.

Projektet har varit ett nära samarbete med dansare från Kungliga baletten, dess balettmästare och chefskoreograf Nicholas Khan och Pratik Naik, världsberömd retoucher. Men detta är bara början för Arts For Future-projektet.

För att besöka den svenska versionen av webbplatsen: artsforfuture.com/svenska

Prints är tillgängliga att köpa via följande länk: www.artsforfuture.com/prints

Foto och Creative Direction: Andrea Belluso

Produktion och styling: Amanda A. Belluso

Redaktör: Britta Rossander