När Bottura besöker Rom är det två ställen han inte kan motstå: Det ena är Salumeria Roscioli, en familjeägd delikatessbutik med bageri och en omtyckt restaurang med utmärkt vinkällare. Det andra är Pipero al Rex, en restaurang med sex bord […]
Blog
L’argine A Vencò Friuli
Kocken Antonia Klugmann, född i Trieste, uppmärksammades först på Venissa, Gianluca Bisols restaurang och vinbar på ön Mazzorbo i Venediglagunen. I december 2014 öppnade hon sin egen lilla restaurang med 15 bordsplatser i Dolegna del Collio, i provinsen Gorizia. Hon […]
St. Hubertus
Allt fler resenärer upptäcker Dolomiterna. Den italienska alpregionen utnämndes 2016 till ett av de 21 främsta resmålen i Robb Reports januariutgåva, och i takt med den ökande populariteten blir det allt svårare att få bord på St. Hubertus, restaurangen med […]
Casa Perbellini
På Piazza San Zeno, i Veronas äldsta stadsdel, har kocken Giancarlo Perbellini skapat en restaurang med 24 platser kring ett öppet kök. Tanken är att det ska kännas som att vara hemma hos kocken, och faktum är att han växte […]
El Brite De Larieto
Belägen i en gräsbevuxen dal nedanför Syddolomiterna ingår den här restaurangen i ett fullt verksamt lantbruk och mejeri som tillverkade regionens första boutique-ost. I kocken Riccardo Gasparis repertoar ingår lufttorkat kött av olika slag, rödbets-dumplings (canerderli) med pepparrotsgrädde och grillat […]
Medlemskap i RR1
Ansök om medlemskap