För kvinnan

Processen med att välja en ny hudvårdsrutin är kanske inte så enkel som man kan tro, och med tanke på hur många fantastiska produkter det finns att välja på på marknaden så borde det vara spännande och kul istället för överväldigande. Vi har valt ut några av våra favoriter inför hösten som förhoppningsvis kan göra det lite lättare att ge en nytändning till din morgon- och kvällsrutin.


Hermès – Twilly Eau Ginger

Den tredje medlemmen i Twilly d´Hermès-familjen är en ny doft som bygger på samma ”regel om tre”: ett för familj, två för djärvhet och tre för attityd. Här vävs tre doftnoter samman: generös och sprudlande pion, frisk kanderad ingefära och mjukt, levande cederträ. Precis som sina äldre systrar blandar det senaste tillskottet sin karaktär med sprallighet för att tänja gränserna och ta sig an alla tänkbara utmaningar, perfekt inför en spännande höst!

Susanne Kaufmann – Pollution Skin Defence System

En hudregim under 15 dagar som innehåller kraftfulla serum för att skydda huden från fria radikaler och negativ miljöpåverkan för att generera yngre, mer lysande och jämnare hy. Ampullerna formar en heltäckande multi-lagrad barriär där den första flaskan innehåller vitamin C för att jämna ut hudtonen och uppmuntra en naturlig avgiftning. Flaska nummer två innehåller Ectoin som skapar en barriär för att skydda mot miljöpåverkningar som orsakar tidigt åldrande och Q10 som ökar hudens kollagen, stimulerar och reparerar huden på en cellulär nivå. Ett perfekt sätt att förbereda huden inför den kommande vintern.

Retrouvé – Dynamic Nourishing Face Cream

En favorit bland professionella makeup-artister och den perfekta återfuktningskrämen för att ge näring till och skydda din hud. Antioxidantkomplexet av vitamin C och E ger dig en skyddande barriär, och krämen absorberas snabbt av huden tack vare ingredienserna squalene och vitamin B5 utan att lämna den med en oljig känsla. Den ideala make- up-basen för en skimrande hy!

Sisley Paris – Supremÿa At Night

Sisley Paris Supremÿa At Night har skapats med Sisley Paris högkoncentrerade Phyto-Complex LC-12, en kraftfull kombination
av aktiva växtextrakt som saktar ner hudens egen åldrandeprocess samtidigt som den jämnar ut fina linjer och rynkor. Det här är en otroligt lyxig serum-kräm som både är mild och icke-komedogenisk (orsakar inte akne) och har designats för att användas på natten för att låta huden absorbera nyckelingredienserna medan du sover. Förvänta dig imponerande, synliga resultat redan inom ett par veckor.

Sensai – Total Eye Treatment

En klar favorit i år! Denna heltäckande ögonbehandling ger en komplett anti-age- behandling för hela ögonpartiet med sin kontrasterande, värmande och kylande formula som masseras för optimerad effekt. Tillsammans reducerar de rynkor och fina linjer, gör din hud fastare och kanske det bästa av allt, reducerar trötthetstecken! Vem behöver inte förbereda för det inför den stundande mörka hösten?

La Prairie – The Pure Gold Collection

Guld, den dyrbara ädelmetallen som med sin smickrande lyster aldrig bleknar med tiden utan varar för alltid. Guldets unika egenskaper finns inte i någon annan mineral och dess fantastiska nyans beror på elektronerna som absorberar energirikt blått ljus och samtidigt reflekterar gula ljussken till en varm ton som liknar den som finns i strålande hud. Tyvärr minskar lystern i huden med tiden, den blir mindre mottaglig för näringsämnen vilket leder till att förnyelseprocessen saktar ner. För att ta sig an problemet har La Prairie utvecklat Pure Gold Diffusion System för att ge omedelbar lyster och leverera två nyckelåterhämtningsingredienser för att hjälpa till att kompensera för hudens minskade mottaglighet.

Pure Gold Diffusion System består av tre olika sekvenser. Först appliceras guldpartiklar direkt på huden för att skapa omedelbar lyster och efterföljs av en intensiv kur av aktiva ingredienser för att penetrera huden och tränga in på djupet för att den ska börja sin närings- och återuppbyggnadsprocess. Processen avslutas med en jämn tillförsel av de återhämtande aktiva ingredienserna som finns i guldpartiklarna. När de frigörs tränger de in i hudlagret för att se till att den bibehåller optimala nivåer i huden för att ge en långsik- tig återuppbyggnad. Med tiden förbättras hudens struktur, lystern återställs och de yttre miljöpåverkningarna och fysiologiska förändringarna minskas.

PURE GOLD RADIANCE CONCENTRATE

Ett generöst serum som ger huden omedelbara och långsiktiga fördelar för att skapa en lyster utan motstycke. Formeln har designats för att släta ut huden och liva upp och jämna ut hudtonen.

PURE GOLD RADIANCE CREAM

Denna rika, lyxiga ansiktskräm återställer lystern som över tid bleknat och tillför samtidigt huden näringsämnen, jämnar ut den och ger en djup återfuktning.

PURE GOLD RADIANCE EYE CREAM

Berikad även den med Pure Gold Diffusion System ger ögonkrämen huden kring ögonen en omedelbar ökad lyster samtidigt som den återfuktar på djupet och minskar tecken på åldrande.