Mat & Dryck

Utforska Robb Reports artiklar om mat och dryck med fokus på gourmetmat, exklusiva drycker och de senaste kulinariska trenderna för finsmakare.

Mat & Dryck

Sayan Isaksson till Maldiverna

Michelin-kocken gör ett unikt gästspel på Soneva Fushi  Sayan kommer till Soneva Fushi´s Once Upon a Table mellan den 21 och 29 mars där gäster från hela världen får chansen att uppleva stjärnkockens kulinariska mästerverk. Tillsammans med Soneva´s egna team och deras […]

Mat & Dryck

Ristorante Quadri

För sju år sedan restaurerades detta berömda 1600-talsetablissemang till sin forna glans av Raffaele och Massimiliano Alajmo, brödraparet bakom trestjärnigt Michelin-prydda Le Calandre nära Padua. Restaurangen, på andra våningen, fokuserar på det venetianska och italienska köket med fyra avsmakningsmenyer och […]

Mat & Dryck

Salumeria Roscioli

När Bottura besöker Rom är det två ställen han inte kan motstå: Det ena är Salumeria Roscioli, en familjeägd delikatessbutik med bageri och en omtyckt restaurang med utmärkt vinkällare. Det andra är Pipero al Rex, en restaurang med sex bord […]

Mat & Dryck

L’argine A Vencò Friuli

Kocken Antonia Klugmann, född i Trieste, uppmärksammades först på Venissa, Gianluca Bisols restaurang och vinbar på ön Mazzorbo i Venediglagunen. I december 2014 öppnade hon sin egen lilla restaurang med 15 bordsplatser i Dolegna del Collio, i provinsen Gorizia. Hon […]