Carnegie Bank

Underbara barskåp

Dina ädlaste flaskor förtjänar ett nytt hem.

Edmondson Cabinet, Arteriors

Trots dess relativt enkla design fångar Edmondson[1]barskåpet allt det som art deco-entusiaster älskar från perioden, inklusive rena linjer, mässingsdetaljer och harmonisk symmetri. Med andra ord, om du vill mixa martinis och festa som en hedonist från det glada 1920-talet (och varför inte?) så är detta den ultimata möbeln

Isidoro, Poltrona Frau

En portabel bar, om än åbäkig. Den 120 centimeter höga baren har gångjärn, hjul och ett handtag så att den kan stängas och släpas med som ett ovanligt klumpigt bagage. Du kommer att finna att den passar bäst för korta förflyttningar i hemmiljö, som från salongen till matsalen och tillbaka.

Spirit Steward, Skylar Morgan

Namnet kanske inte låter något vidare, men den är gjord för att använda och inte att prata med. För övrigt låter den här eleganta pjäsen materialen sköta snacket. Den är gjord i rosenträ med delikata virvlande mönster i naturliga färger. Öppna den och finn en rökfärgad spegel plus LED-lampor som får dina favoritflaskor att glittra och glimma

Phoenix Drinks Cabinet, Julian Chichester

Phoenix-barskåpet är inspirerat av konst från 1900-talets mitt och liknar en abstrakt målning – samtidigt som den kan släcka törsten. Dess mässingsdetaljer och geometriska former är retro utan att kännas gammalmodigt. Tack vare de naturliga materialen är varje Phoenix unik, det finns inte två som är exakt lika.

Tesaurus, Maxalto

Med design av den italienske arkitekten Antonio Citterio har Maxaltos Tesaurus alla vikbara hyllor och diskreta luckor man kan önska sig, samtidigt ser den väldigt trevlig ut när den inte används. Det kurviga träet vilar på en stadig bottenplatta av aluminium. Interiören är i lönnträ och utvändigt är den klädd i dramatiskt ådrat chilenskt faner. Själva bardisken är i marmor i antingen svart, vitt eller sepia. Finns i tre olika storlekar med två eller fyra luckor.

Text Helena Maddencoch Janice O’Leary