Surf Air lägger till en ny rutt mellan Orange County och L.A. för deras Helicopter Shuttle

Surf Air’s Santa Ana till Hawthorn helikopter låter dig flyga över trafiken på 10 minuter.

Surf Air gör sig mer lukrativ för invånarna i Kalifornien och Orange County. Nyligen la flygbolaget, som har det så kallade “all-you-can-fly”-medlemskapet, till en ny helikopterrutt mellan John Wayne Airport i Santa Ana och Hawthorne Airport nära Los Angeles där du kan ansluta till Surf Airs flygningar som tar dig till olika destinationer i Kalifornien.

Helikopterresan tar cirka 10 minuter och flyger över den 56 kilometer långa trafiken på väg 405. Passagerare kan komma så sent som 15 minuter innan helikoptern lyfter. Priset är 199 dollar per person enkel resa. Varje flygning kan ta upp till sex passagerare och flyger måndag och torsdag morgon och på fredagskvällarna.

Surf Air Pilatus PC-12/47E photographed on January 6, 2015 from Wolfe Air Aviation Cessna 337.

Surf Air som annars driver så många som 90 flygningar varje dag till totalt 11 olika destinationer i Kalifornien och till Las Vegas grundades 2013. Redan förra året började de genomföra flygningar till europa och expanderade till Texas genom att förvärva Rise, ett flygbolag med liknande “all-you-can-fly”-medlemskap.

I Kalifornien kostar ett individuellt medlemskap från 2000 dollar per månad. Medlemskapet tillåter dig att flyga ett obegränsat antal flygningar ombord en Pilatus PC-12NG på resor så som från Oakland till L.A. och San Diego till San Francisco. PC-12NG tar upp till 8 passagerare och flyger i över 500 km/h.

Förutom helikopterpendeln så har Surf Air nyligen introducerar Surf Anywhere och Surf Air Escapes. Den sistnämnda är ett kaliforniskt medlemskap som för en årlig avgift om 2500 dollar låter dig boka weekend flygningar för 600 eller 750 dollar per person enkel resa, beroende på var du åker.

Surf Anywhere är en on-demand charter service som du också kan arrangera privata flygningar till önskvärd destination. Priset varierar beroende på sträckan och vilket typ av flygplan man vill åka. Vi får nog vänta ett par år innan de kommer till norden, men ack så bra tjänst!