En rogivande oas

Ett besök på ett dag-spa mitt i centrala Stockholm, bara ett stenkast från Stureplan, står på mångas önskelista. Select Collection Spa är en rogivande och lågmäld oas där man minst anar det – en unik spa-upplevelse i vackra lokaler. Här finns massage och skönhetsbehandlingar av yppersta klass. Select Collection Spa ligger väl undangömt, en plats för ”de som vet”. Receptionen delas med den exklusiva resebyrån med samma namn.

– Hos oss är behandlingarna i största fokus, förutom att kunden ska kunna få en skön avkopplande massage kan våra massageterapeuter även behandla ömma muskler, problematiska ryggar och smärtande nackar, berättar den trevliga receptionisten. Select Collection Spa är exklusiva återförsäljare i Skandinavien av det schweiziska anti-aging- hudvårdsmärket Valmont, som i sina ritualer och produkter kombinerar den senaste teknologin och cellulära forskningen.

Ansiktsbehandlingarna är baserade på Valmonts högpresterande metoder och produkterna ger både väl synliga och långsiktiga resultat till en friskare hy. Innan och efter behandling är en stunds avkoppling i loungen med en hemmagjord hälsodryck en behaglig upplevelse.

På Select Collections Spa är allt noga genomtänkt och personligt. Terapeuternas känsla för varje enskild kunds önskan i kombination med väl utvalda varumärken har gjort att de fått utmärkelsen som vinnare av Luxury Spa of the Year 2018 av Luxury Travel Guide.

Text: Alexander Ocean

selectcollectionspa.com