En VIP-upplevelse med Fender

THE ULTIMATE GIFT GUIDE – Nr 16

Föreställ dig den ultimata gitarrupplevelsen… Det ikoniska varumärket Fender har länge varit ledande inom elgitarrer – nu har du möjligheten att skapa din egen Fendergitarr!

Börja processen med ett personligt besök på Fender Custom Shop i södra Kalifornien med en av butikens uppskattade medarbetare – huvudbyggmästaren Ron Thorn eller mästerhantverkaren Yuriy Shishkov, som kommer att vara med dig under hela processen. Hämta inspiration från instrumentala ikoner som Fender Stratocaster och Fender Telecaster, och välj trä och ytbehandlingar som är unika för just ditt instrument. Du kommer att kunna följa hela processen från start till mål. Innan det är dags att hämta elgitarren har du möjlighet att se den slutliga uppsättningen och slutliga finjusteringen via videokonferens.

Priset är från 2,5 miljoner kronor, beroende på specifikationer, inklusive förstklassig flygresa tur och retur för två, limousine och övernattning. Alla intäkter från försäljningen kommer att gynna Fender Play Foundation, en ideell organisation som har åtagit sig att utrusta, utbilda och inspirera elever i Los Angeles offentliga skolsystem. Stiftelsen har som mål att sätta gitarrer i händerna på 10 000 mellanstadieelever i slutet av 2021 och 30 000 elever under de kommande tre till fyra åren.