Väldesignad träningsutrustning för hemmabruk

The Ultimate Gift Guide – Nr.22

Nordiska Galleriet har precis introducerat Technogyms serie Personal Line, formgiven av italienaren Antonio Citterio som jobbat med bland annat B&B Italia, Flos och Hermès samt fått motta priset för industridesign, Compasso d’Oro, vid två tillfällen. Träningsmaskinerna i serien är tillverkade i Italien och designade för att kunna integreras med övrig inredning i ett hem. Balans och välbefinnande, design, material och kvalitet är områden som man tagit till nya höjder för att produkterna ska kunna gifta sig, placeras och välkomnas i ett hem.

Technogym är världsledande inom wellness och deras utrustning finns på de mest eftertraktade träningsanläggningarna, 5-stjärniga hotell och vid olympiska spel där de är officiell leverantör sedan år 2000. Varumärket har även ingått ett samarbete med Dior och har tillsammans med modehuset tagit fram ett urval träningsredskap i begränsad utgåva.

Serien som nu går att köpa för privatpersoner kombinerar funktion, säkerhet, komfort och design för en ultimat träningsupplevelse hemma. Bland smarta val som Citterio gjort finns en justerbar och ergonomisk sits för träningscykel formgiven av möbelvarumärket Vitra.

Text: Britta Rossander