Mat & Dryck

Utforska Robb Reports artiklar om mat och dryck med fokus på gourmetmat, exklusiva drycker och de senaste kulinariska trenderna för finsmakare.

Canegie bank

Gourmander
Mat & Dryck

Aberdeen – Skottlands dolda matparadis

Edinburgh och Glasgow har fått toppbetyg på den globala gourmetscenen, men just nu borde matälskare i stället vallfärda till Aberdeen. Skottlands tredje största storstadsområde är mer än bara en genomfartsled till de böljande kullarna och de ikoniska destillerierna i högländerna. […]

Ergo
Mat & Dryck

Ergo: En ny pärla på restaurangscenen

I en hörna strax bakom de anrika Hovstallarna på Östermalm ligger nyöppnade Ergo. En fine dining-restaurang där mer än matentusiasters smakdrömmar slår in. – Min dröm har alltid varit att ha en egen restaurang och genom Ergo har jag fått […]

Champagne
Mat & Dryck

Att resa i Champagne

Jag har haft förmånen att resa i vindistriktet Champagne i över 30 år. Under mina första år älskade jag att bo på små och mysiga Bed & Breakfast hos olika vinmakare i de pittoreska vingårdarna. Men sena ankomster efter långa […]