Carnegie Bank

Garderobens bästa vänner

För att elegant stil börjar redan innan du klär upp dig.

Artic Wardrobe, Orior
Även om man har en walk-in closet erbjuder ett separat klädskåp enkel tillgänglighet till det fåtal skjortor och byxor du oftast använder. Den här varianten från Orior ser nästan ut som en portal till en annan värld. Dörrarna är gjorda i svartnat stål, benen är gjorda i marmor, och mässingshandtagen är klädda i läder. Lådornas glada färger invändigt gör den värd varenda krona.
Gyrowinder, Döttling
De flesta klockuppdragare ser ut som nätta boxar eller kassaskåp.
Döttlings variant är varken eller, utan för tankarna till någon interplanetarisk kommunikationsenhet från ”Star Trek”. Den innehåller en mekanik som roterar din klocka i alla riktningar för att efterlikna handledens rörelser. Nu kan du visa upp din favoritklocka vare sig du har den på armen eller ej.
Wooden Suit Hanger, Kirby Allison
Hängare bör tas på allvar, de är viktiga för en kavajs livslängd. Kirby Allisons hängare är gjorda för att likna axlarnas naturliga konturer och därmed ge tyget stöd och förhindra att plagget tappar form med tiden. Den nedre ribban är klädd med filt så att byxorna inte ska glida av eller bli skrynkliga. Bäst av allt är ändå att den är en fröjd för ögat! Hängaren finns i björk, lönn eller bok med metalldetaljer i mässing eller krom.
Coexist Standing Mirror, Slash Objects
Coexists skönhet ligger i dess enkelhet. Två element – glas och Nero Marquina- marmor – smälter samman i harmoni och låter de rena linjerna göra ett maximalt intryck.
Spegeln kan lyftas från stenfundamentet och lutas mot en vägg om man vill ha lite variation.
Classical Valet Stand, Honorific London
Denna perfekt handbyggda herrbetjänt är designad i 50-talsfuturistisk stil. Den är utskuren ur ett enda stycke amerikanskt svart valnötsträ av brittiska hantverkare och formgiven för att andas liv i dina klädesplagg genom att låta tyget vädras. De vackra mässingsbeslagen kan fås polerade eller handpatinerade, eller ersättas med beslag i rostfritt
stål. Vill man ha ännu mer personlig stil kan metalldetaljerna graveras med valfria mönster och motiv, eller så kan hela konstruktionen designas om efter beställarens önskemål.

Av: Helena Madden