För mannen

Hösten är här och med det uppstår det ofta nya behov för din hud och ditt välmående. Genom små förändringar i din badrumsrutin med väl utvalda produkter får du inte bara ett par extra minuter för dig själv på morgonen, du får också märkbara resultat.

Czech & Speake London – Manikyrset i 24 karats guld

Inte nog med att Czech & Speakes manikyrset har utsetts till vinnaren
av Wallpaper Design Award, det är dessutom kanske den ultimata lyxen för dina naglar. Det unika läderfodralet innehåller 8 delar pläterade i 24 karats guld där varje del använder sig av banbrytande teknologi, handgjorda av tyska verktygsexperter. Dina naglar förtjänar bara det bästa!

Shiseido – Ultimune

Shiseido introducerar Ultimune Power Infusing Concentrate, deras storsäljande, #1 anti-age serum som gjort succé världen över med en produkt såld var sjunde sekund. Nu har de förhöjt det igen med en ny formel som är berikad med en innovativ dubbelverkande anti-age-teknologi för att öka produktionen av immunförsvarets celler samtidigt som den boostar hudens cirkulation för att bibehålla ett hälsosamt blodflöde. Ultimune innehåller åtta olika botaniska ingredienser, alla med egenskaper som skyddar din hud mot hudvårdsproblem som uppstått till följd av åldrande, stress och föroreningar.

Bioeffect – 30 Day Treatment

Bioeffect 30 Day Treatment är den första och enda hudvårdsprodukten som
innehåller tre olika typer av växtbaserade cellaktivatorer som är naturliga för vår hud. En intensiv anti-aging-behandling med tre olika cellaktivatorer, EGF, IL-1a och KGF, för att minimera rynkor, porstorlek och rodnad och samtidigt maximera återfuktning, lyster och ge en jämn hudtextur. EGF (Epidermal Growth Factor) är ett protein som finns naturligt i huden och fungerar genom att kommunicera från cell till cell. När vi åldras avtar hudens naturliga produktion av EGF. Cellkommunikationen blir därför långsammare. EGF får huden att snabba på sin förnyelseprocess och återställa dess naturliga lyster. En fantastisk boost med riktiga resultat, perfekt inför hösten och vintern.

Nóttnuit – DEW Regenerating Face Oil

Nóttnuit hudvård är både 100% ren och vegan med ingredienser från naturen som inte innehåller några skadliga syntetiska ämnen eller konserveringsmedel. Deras fantastiska ansiktsolja innehåller Algae Alaria-extrakt och bio-retinol (bakuchiol) för att återfukta, jämna ut och skydda din hud från fria radikaler samtidigt som den ökar kollagenet och återställer hudens spänst. Alla Nóttnuits flaskor är dessutom unika hantverk som skapats av en glaskonstnär.

Filorga – Skin-Unify Intensive

Stjärnprodukten i Filorgas nya serie som har en lätt, smältande textur som lämnar en silkeslen känsla på huden. Formeln har inspirerats av medicinska estetiska behandlingar och verkar på pigmenteringar, ger en jämnare hudton och hudyta och ökar hudens lyster. Applicerar du dessutom också en Oxygen GLOW mask två gånger i veckan så optimerar du effekten ytterligare.

La Mer – Crème De La Mer

Kanske den mest kända av alla ansiktskrämer i världen och klassikern
som startade allt. Denna ultralyxiga kräm återfuktar huden på djupet och upptäcktes av misstag när en raketforskare behövde något för att lindra brännsår han fick i en olycka. Krämen innehåller varumärkets kända Miracle Broth-komplex, en blandning av havstång, vitaminer och mineraler som tar tre till fyra månader att brygga och utlovar en omedelbart föryngrad hy. Därav prislappen…

Augustinius Bader – SKIN Rejuvenating Complex

Kickstarta hösten med Augustinius Baders nya approach till hudvård, ett forskningsbaserat kosttillskott som ger stöd inifrån och ut för att skapa en hälsosam och energirik hy genom att bidra med cellnäringsämnen, cellenergi, god magflora, kollagen och optimerad hudfunktion. Till skillnad mot traditionella kosttillskott tas SKIN upp av kroppen med mycket bättre resultat med hjälp av de höga koncentrationerna av noga utvalda och kvalitativa probiotika, prebeotika och det unika bio-drivna leveranssystemet. Med resultat som visar att SKIN har synligt reducerat fina linjer med 60%, minskat rynkor med 52% och förbättrat hudens elasticitet och hudton med 185% så undrar vi bara en sak… var skriver vi på?

Bottega Veneta – Illusione Bois Nu For Him

En doft som utstrålar utsökt minimalism och gränslös skönhet – Bottega Venetas senaste doft, Illusione Bois Nu For Him, är en limited edition och har skapats av parfymören Antoine Maisondieu of Givaudan för att vara både sensuell och självsäker. En frisk och träig doft med omhändertagande varma toner av citron, bergamott och pomerans tillsammans med kraftfulla noter av patchouli och en touch av vanilj. En doft som på en och samma gång är maskulin, sensuell och sofistikerad i en enkel, stilren och elegant flaska.