Beluga caviar

THE ULTIMATE GIFT GUIDE – Nr 11

Quality Caviar’s Beluga Caviar kommer från störar uppfödda i sitt hemland, i Kaspiska havet, berikat med näringsämnen och mineraler. Belugans kännetecken är dess generösa korn och krämiga konsistens som omsveps av ett onyxfärgat membran. En oerhört delikat smak som avnjuts bäst allena, men parat med rätt dryck framhävs Belugans eleganta karaktär och erbjuder ett djupare smakspektrum. Vi rekommenderar en äldre, komplex champagne eller en silkeslen vodka.

Quality Caviar Stockholm grundades år 2019 av caviar-experten Carol Chmaissani, och David Gard, kock från det gastronomiska köket – två vänner som kombinerat sina bästa egenskaper för att skapa något unikt. De har tillsammans under de senaste tre åren skapat en verksamhet som erbjuder caviar och löjrom från hela världen, av högsta kvalitét. Alla produkter levereras utan mellanhand, undersöks noggrant och godkänns av ägarna själva för att säkerställa att produkten når den kvalité som utlovas. Inga färgämnen tillsätts och produkterna ompackas på beställning för bevarad smak och färskhet. Quality Caviar är det enda varumärket i Sverige som har tillåtelse av Jordbruksverket och Cities att förpacka caviar utan att ha en egen störodling.


Nu har även det efterlängtade showroomet beläget på Sturegatan 20 i Stockholm öppnat och erbjuder en butik med Nordens bredaste sortiment och produktexpertis under dagen och en lyxig caviarbar med provningar, event och firanden på kvällen som man kan boka på qualitycaviar.se.

AV: Alexander Ocean