En värld av inspiration

Kanske har vi nu, mer än någonsin, ett behov av att inspireras, att drömma oss bort, att hitta guldkorn i vardagen och ta vara på tiden med varandra. Som världens ledande och mest exklusiva lifestyle service ger Quintessentially dig möjlighet att både förenkla, men framförallt inspirera dig i en tid när vardagen förändrats så mycket på så kort tid. Deras Lifestyle Managers finns till hands 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året för att hjälpa dig med allt ifrån att tipsa om aktiviteter med barnen inför helgen, ordna med hemleveranser av allt du kan behöva, boka en privat kock för julen, hyra en biosalong för familjen, införskaffa den perfekta presenten eller börja inspirera till vart nästa resa ska gå när världen till slut börjar öppna upp igen. Så i en tid när vi alla kan behöva lite extra att se fram emot så kan ett medlemskap i Quintessentially mycket väl vara den ultimata och mest essentiella presenten.


Quintessentially General Membership – En reaktiv service och den lägsta nivån på medlemskap. Förfrågningar skickas in per telefon eller mail där deras Junior Lifestyle Managers står redo att hjälpa till.

Quintessentially Dedicated Membership – En mer proaktiv service där du tas om hand av din personliga Dedicated Lifestyle Manager som börjar med att träffa dig (personligen eller digitalt) för lära känna dig bättre och säkerställa att ditt medlemskap får en mer personlig och högre nivå av service.

Quintessentially Elite Membership – Ett Elite medlemskap är en ren proaktiv service där du tas om hand av en Elite Lifestyle Manager. På denna nivå får du mobilnumret till din manager för att säkerställa en snabbare och än mer personlig service. Du får också tillgång till andra Elite Lifestyle Managers i andra länder om du skulle behöva det. Ett Elite-medlemskap ger också mer tillgång till efterfrågade events och kan ses som en dörröppnare i jämförelse med de andra medlemsnivåerna.

Som läsare av Robb Report Sweden finns förmåner i alla nivåer av medlemskap. För att bli medlem eller veta mer kontaktar ni Quintessentially Nordic på membershipnordic@quintessentially.com.

Text: Isabel Gracián

quintessentially.com