Måttsydda skjortor av hög kvalitet

Med ett elegant showroom i hjärtat av Östermalm har skjorttillverkaren Shirtonomy etablerat sig som den främsta aktören av sitt slag i Sverige. Bolaget har precis firat fem år och har upprätthållit hög kvalité sedan dag ett. Samtliga skjortor som Shirtonomy erbjuder är måttsydda utifrån kundens preferens. Utöver tyger och färger har kunden även möjlighet att göra unika tillägg såsom initialer och andra säregna signum.

Tobias Skogquist, grundare och Creative Director, berättar: ”Idén om Shirtonomy föddes i och med att vi själva upplevde att det saknades ett utbud av skjortor med rätt passform i hög kvalité till ett överkomligt pris på marknaden. Vi ville dessutom att skjortorna skulle kunna anpassas efter varje kunds specifika behov och stil. Eftersom vi inte jobbar med mellanhänder kan vi än idag leverera vår produkt till ett konkurrenskraftigt pris.”

Utbudet av olika typer av skjortmodeller i kombination med valet av tyg, färg och mönster är stort. Väl noterat är att samtliga skjortor sys exklusivt i en av Europas främsta skjortfabriker, vilken är belägen i Portugal. Shirtonomy använder sig av premiumtyger främst från Italien och Portugal. Med andra ord är kvalité ledordet för Shirtonomy. Shirtonomy erbjuder sina kunder att besöka deras showroom för konsultation och måttagning efter tidsbokning, alternativt kan kunden fylla i samtliga uppgifter online och därmed slutföra beställningen. Utöver detta åker även Shirtonomy till företag och måttar upp anställda med en förstklassig service.

Text: Alexander Ocean

shirtonomy.se.