Exklusiv behandling i hjärtat av Östermalm

The Ultimate Gift Guide – Nr.9

Bara ett stenkast från Strandvägen på fashionabla Östermalm finner vi Injectology som fokuserar på naturliga och individbaserade resultat. Injectology är en estetisk klinik som är ledande inom estetiska injektioner. Verksamheten drivs av den legitimerade sjuksköterskan Sali Younes som på kort tid etablerat sig som en av Sveriges främsta Injektionsspecialister.

Vi på Robb Report rekommenderar gladeligen ett besök på Injectology, och i synnerhet Profhilbehandling som är en högt uppskattad skinbooster. Profhilo® är en injicerbar bioremodelleringsprodukt för ansikte och hals. Behandlingen motverkar förlust av hudens elasticitet och är samtidigt återfuktande och kollagenstimulerande, vilket återger ungdomlig lyster och stramhet.

Sali förklarar att det krävs en kur om två behandlingar med cirka fyra veckors mellanrum för att uppnå bästa resultat. ”Profhilo är populärt bland både kvinnor och män i alla åldrar. Det är en perfekt behandling som bidrar med fukt till huden, något vi alla behöver under dessa vintertider”, säger Sali med ett leende.

Text: Arvid Svensson