Från det tryffelspäckade norr till det sardellmarinerade söder – Italien är ett paradis för matälskare. Det vet Massimo Bottura – som är en av landets främsta kulinariska begåvningar och driver trestjärniga Osteria Francescana i Modena – kanske bättre än någon […]
Mat & Dryck
Utforska Robb Reports artiklar om mat och dryck med fokus på gourmetmat, exklusiva drycker och de senaste kulinariska trenderna för finsmakare.
Smakfulla investeringar
Från single malt till bourbon, cognac och fatlagrad rom. Här är några av de senaste smaksensationerna varje samlare med ambition bör investera i – innan priserna skjuter i höjden! AV Richard Carleton HackerFOTO MICHAEL BUCKNERSTYLING AMY PALIWODAPLATS THE PACIFIC DESIGN […]
Ett kapitel whiskyhistoria
David C Stewart är en av Skottlands stora maltmästare. Det bekräftas av Balvenie med lanseringen av DCS Compendium Chapter Three (ca 480 000 kr), med fem buteljer utsökt whisky i åldrarna 13–55 år, den äldsta någonsin i destilleriets 130-åriga historia. Endast […]
New Yorks bästa bar öppnar filial i Los Angeles
NoMad Los Angeles upprätthåller varumärkets glamour och lysande rykte för kreativa cocktails i en häpnadsväckande miljö. Den pågående upprustningen av Downtown LA fick nyligen en skjuts i och med öppnandet av NoMad Los Angeles, den västkustska upplagan av Sydell Groups […]
Legendariske sushimästaren Masa Takayamas restauranger i Las Vegas har stängt
BarMasa och Tetsu ger plats för heta kändisstället Catch. Inte ens en av världens skickligaste och mest berömda sushikockar är immun mot restaurangbranschens svängningar och nedgångar. Masa Takayama, mannen bakom den trestjärniga Michelin-krogen med samma namn i New York, har […]
Medlemskap i RR1
Ansök om medlemskap