Charles Heidsieck är en av de få champagner som lyckas kombinera komplexitet, rikedom och storhet med en ren och förförisk karaktär. Denna champagne är skapad för gastronomi och går sin egen väg i en värld där trenderna i Champagne förändras. […]
Mat & Dryck
Utforska Robb Reports artiklar om mat och dryck med fokus på gourmetmat, exklusiva drycker och de senaste kulinariska trenderna för finsmakare.
Gustav Leonhardt mot guldet
Efter att Gustav Leonhardt vunnit silver i Bocuse d’Or Europe i mars förbereder sig nu Sveriges kandidat, för att kämpa om guldet mot konkurrenterna i världsfinalen i Lyon i januari. Mellan de intensiva träningssessionerna svarade Gustav Leonhardt – passionerad tävlingskock, […]
Brutalisten serverar innovativt julbord
Den konceptuella krogen Brutalisten, grundad av konstnären Carsten Höller som älskar brutalistisk arkitektur, serverar julbord med sju rätter i samklang med The Brutalist kitchen Manifesto. Detta innebär minsta möjliga antal ingredienser per rätt, tillredda av kockarna Stefan Eriksson och Coen […]
Domaine Raveneau – den mytiska producenten i Chablis
Många svenskar som konsumerar chablis har nog aldrig hört talas om vinproducenten Domaine Raveneau – men det är ännu färre som har sett buteljer därifrån. Man kan faktiskt säga att hans flaskor är värda sin vikt i guld och är […]
Sällsynta Viner och Unika Vinprovningar med Gefle Vinkällare
Robert Olsson, expert på historiska viner, driver Gefle Vinkällare och arrangerar exklusiva vinprovningar med sällsynta årgångar. Med 30 års erfarenhet är han ett respekterat namn inom vinvärlden. Att ha köpt och sålt gammalt vin under 30 år har gett Robert […]
Medlemskap i RR1
Ansök om medlemskap




















































Mest lästa
En helg med Aston Martin
1556 viewsEn titt på varje Formel 1-bil 2024
1146 viewsEn stranddröm som sätter sig i själen
838 views