Kocken Simon Rogan har revolutionerat köket i norra England, där Lake Districts idylliska byar nu är hem för några av landets finaste restauranger. Man kan kalla det ”L’Enclume-effekten”. Under senvåren kör jag genom Lake District i norra England, en region […]
Mat & Dryck
Utforska Robb Reports artiklar om mat och dryck med fokus på gourmetmat, exklusiva drycker och de senaste kulinariska trenderna för finsmakare.
JAPAN ́S MIGHTY OAK
Hur ett förvridet gammalt japanskt träd tog över whiskyns värld. Whiskyns värld kan mycket väl vara utsatt för en hype och visst kan man förvänta sig en viss grad av specialeffekter på en så smal marknad som detta. Den stora […]
Hur låter champagne?
Som en 33-minuters symfoni i tre satser. Iallafall enligt kompositören Ryuichi Sakamoto som har skapat en multisensorisk upplevelse för champagnehuset Krug. De flesta är bekanta med den kulinariska konceptet pairing – alltså idén om att komponera specifik mat och dryck […]
Champagne & konst för alla sinnen
Vad är kopplingen mellan champagne och konst? Jo, att bägge väcker våra sinnen. Det är i alla fall devisen på världens äldsta champagnehus, Maison Ruinart i Reims utanför Paris. I år är företaget åter aktuella med en ny konstnär i […]
Nashvilles dansande matscen
Musikens stad håller på att förvandlastill en verklig restaurangstad, med högtflygande nya satsningar från inkommande kändiskockar och den etablerade lokalbefolkningen. Under det senaste decenniet har Nashville gjort en ansträngning för att bli nästa framträdande amerikanska stad. Utöver dess kvalitetsstämpel, som […]
Medlemskap i RR1
Ansök om medlemskap




















































Mest lästa
En helg med Aston Martin
1599 viewsEn titt på varje Formel 1-bil 2024
1207 viewsEn stranddröm som sätter sig i själen
955 views