Mat & Dryck

Utforska Robb Reports artiklar om mat och dryck med fokus på gourmetmat, exklusiva drycker och de senaste kulinariska trenderna för finsmakare.

Canegie bank

Extraordinärt, Mat & Dryck

EXTREM FLASKA FÖR GOD WHISKY

Gyllene droppar i en flaska som inte kan stå upp. Ett blivande samlarobjektsom de intresserade står på tårna för. När Bentley och The Macallan bestämde sig för att samarbeta i ett whiskyprojekt var målet att skapa något som aldrig tidigare […]

Mat & Dryck

Kulinariska konstupplevelser

I ett pyttelitet rum bakom en låst dörr en våning under markplan spelas en video på repeat. Den animerade filmen visar kammarspelsaktiga scenerier där fabelliknande gestalter flödar genom korridorer i ett uppskruvat tempo. Vid en första anblick hade installationen kunnat […]

Mat & Dryck

Med bacchus som kompis i vinkällaren.

Under Beau Rivage Hotel på Quai du Mont Blanc i hjärtat av Genève ligger en av Europas bästa vinkällare och auktionshus för fina viner. Baghera/wines grundades 2015 av en passionerad expert med stor erfarenhet av internationella vinauktioner. Detta proffs, inom […]

Mat & Dryck

Den perfekta dukningen

Mat, dryck, musik och belysning sätter tonen för festen, men det gör även din dukning. Från ultraformell till ultracasual, det är servisen som hjälper dig att skapa den stämning du önskar. VINTERTRÄDGÅRDEN – Servis, Ginori 1735 Labirinto, bestick i silver, […]