Glass gjord av överblivet bröd? Kaffesump i mison? Hyllade kocken Matt Orlando har beslutat sig för att använda varenda liten bit mat som passerar genom hans kök. Måltiden på Amass börjar något oväntat vilket egentligen inte alls borde förvåna en. […]
Mat & Dryck
Utforska Robb Reports artiklar om mat och dryck med fokus på gourmetmat, exklusiva drycker och de senaste kulinariska trenderna för finsmakare.
En historisk hyllning
Vi har sett fram emot kvällen i flera veckor. Inte bara för att man nu är minst sagt utsvulten på events efter det senaste året men för att vi har blivit inbjudna för att uppleva en blivande raritet från ett […]
Svampfokus
Är svampar den nya grönkålen? Den ödmjuka svampen är en ny superfood och har knipit första platsen i ett antal nya aktuella och ätbara produkter som säger sig kunna stärka immunförsvaret, tillföra fukt och till och med bekämpa inflammation. Men […]
Skeppsvrak & sangiovese
Letar du efter någonstans svalt och mörkt att förvara ditt vin?Glöm källaren och bege dig istället till havet. En lördagsmorgon för inte så länge sedan begav sig två väldigt olika båtar ut från hamnen i Santa Barbara med samma mål […]
Ricordi – Stockholms nya italienare
Med italiensk mat i toppklass och en unik och fullständigt extraordinär interiör har Brasseriegruppens nya restaurang Ricordi gjort stor succé under dess inledande veckor efter invigningen. Bröderna Filip och Daniel Guven, vilka driver Brasseriegruppen med kända matställen i Stockholm såsom […]
Medlemskap i RR1
Ansök om medlemskap