Mat & Dryck

Utforska Robb Reports artiklar om mat och dryck med fokus på gourmetmat, exklusiva drycker och de senaste kulinariska trenderna för finsmakare.

Canegie bank

Mat & Dryck

Ristorante Quadri

För sju år sedan restaurerades detta berömda 1600-talsetablissemang till sin forna glans av Raffaele och Massimiliano Alajmo, brödraparet bakom trestjärnigt Michelin-prydda Le Calandre nära Padua. Restaurangen, på andra våningen, fokuserar på det venetianska och italienska köket med fyra avsmakningsmenyer och […]

Mat & Dryck

Salumeria Roscioli

När Bottura besöker Rom är det två ställen han inte kan motstå: Det ena är Salumeria Roscioli, en familjeägd delikatessbutik med bageri och en omtyckt restaurang med utmärkt vinkällare. Det andra är Pipero al Rex, en restaurang med sex bord […]

Mat & Dryck

L’argine A Vencò Friuli

Kocken Antonia Klugmann, född i Trieste, uppmärksammades först på Venissa, Gianluca Bisols restaurang och vinbar på ön Mazzorbo i Venediglagunen. I december 2014 öppnade hon sin egen lilla restaurang med 15 bordsplatser i Dolegna del Collio, i provinsen Gorizia. Hon […]

Mat & Dryck

St. Hubertus

Allt fler resenärer upptäcker Dolomiterna. Den italienska alpregionen utnämndes 2016 till ett av de 21 främsta resmålen i Robb Reports januariutgåva, och i takt med den ökande populariteten blir det allt svårare att få bord på St. Hubertus, restaurangen med […]

Mat & Dryck

Casa Perbellini

På Piazza San Zeno, i Veronas äldsta stadsdel, har kocken Giancarlo Perbellini skapat en restaurang med 24 platser kring ett öppet kök. Tanken är att det ska kännas som att vara hemma hos kocken, och faktum är att han växte […]