Letar du efter någonstans svalt och mörkt att förvara ditt vin?Glöm källaren och bege dig istället till havet. En lördagsmorgon för inte så länge sedan begav sig två väldigt olika båtar ut från hamnen i Santa Barbara med samma mål […]
Mat & Dryck
Utforska Robb Reports artiklar om mat och dryck med fokus på gourmetmat, exklusiva drycker och de senaste kulinariska trenderna för finsmakare.
Ricordi – Stockholms nya italienare
Med italiensk mat i toppklass och en unik och fullständigt extraordinär interiör har Brasseriegruppens nya restaurang Ricordi gjort stor succé under dess inledande veckor efter invigningen. Bröderna Filip och Daniel Guven, vilka driver Brasseriegruppen med kända matställen i Stockholm såsom […]
VARDAGS CHAMPAGNE
Visst, korka upp en flaska (eller sex) vid högtider, men så här utsökt vin förtjänar att hamna på matbordet mer regelbundet. Champagne kan vara planetens bästa middagsvin. Visserligen dricks champagne rätteligen vid högtider och andra särskilda tillfällen, men det är […]
Popkonst möter whisky – droppar av guld tappade på flaska med unika etiketter.
Av Anecdotes of Ages: Down To Work Limited Edition från The Macallan levererades en flaska till Sverige. Den såldes inom loppet av tio minuter för 580 000 kronor. Historien med whiskyn Anecdotes of Ages Collection: Down To Work Limited Edition, […]
Elektronik för livsnjutare
”Life’s Good” lyder LG Electronics slogan, och så känns det verkligen när vi checkar in på Hotel At Six vid Brunkebergstorg som har inrett sin exklusiva Masterpiece Suite med de senaste tillskotten i LG SIGNATURE-serien. Vi är här för ett […]
Med mod för förändring
Vinhandlaren Samantha Rudd förverkligar sin avlidne fars vision – och hon är inte rädd för att smutsa ner händerna. När Leslie Rudd dog förra året av strupcancer, 76 år gammal, lämnade mat- och vinmagnaten efter sig ett imperium byggt på […]
The Business
Den privata restaurangens uppgång Förmögna middagsgäster längtar efter exklusivare upplevelser och restaurangägarna försöker desperat komma på livskraftiga nya affärsmodeller – mashup har skapat en helt ny restaurangklass. Klockan är sex en fredagskväll i Santa Monica och Blake Johnson befinner sig […]
Efter fyra års längtan har Östermalmshallen öppnat
Att projekt inte sällan blir dyrare än planerat är sedan gammalt. Med en estimerad ombyggnadskostnad om 585 miljoner kronor som sedermera blev hela 1,35 miljarder kronor, öppnar Östermalms anrika saluhall nu i veckan. Slutnotan, som finansierades av Stockholms stads skattebetalare, […]
Sayan Isaksson till Maldiverna
Michelin-kocken gör ett unikt gästspel på Soneva Fushi Sayan kommer till Soneva Fushi´s Once Upon a Table mellan den 21 och 29 mars där gäster från hela världen får chansen att uppleva stjärnkockens kulinariska mästerverk. Tillsammans med Soneva´s egna team och deras […]
Ristorante Quadri
För sju år sedan restaurerades detta berömda 1600-talsetablissemang till sin forna glans av Raffaele och Massimiliano Alajmo, brödraparet bakom trestjärnigt Michelin-prydda Le Calandre nära Padua. Restaurangen, på andra våningen, fokuserar på det venetianska och italienska köket med fyra avsmakningsmenyer och […]