Bo som en kunglighet på Hotel de Paris Monte Carlos nya over the top svit-Prinsessan Grace!

För 37.000 dollar natten bor du som en kunglighet

Längs den solupptäcka kusten av franska rivieran ligger Hotel de Paris Monte Carlo som varit en självklar favorit bland jet-settare, kändisar och såklart kungligheter.
Trots att alla sviterna räcker gott och väl för en prinsessa så gick hotellet nyligen ut med deras nya “over-the-top svit” som är inspirerat av Monacos mest kända kunglighet: Prinsessan Grace.

Den nya sviten har varit en del av belle-époque fastighetens fyra år långa topp till tå- renovering och restaurering. Den nya sviten, som sträcker sig över två våningsplan, har en egen infinitypool och kan stoltsera med ett conciergs-team i världsklass, vilket utmanar några av Europas likartade hotell och verkligen sätter tonen på det ultra-lyxiga utseendet.

Beläget på fastighetens sjunde och åttonde våning har den nästan 1000 kvadratmeter stora sviten en elegant blandning av moderna bekvämligheter och vintagefärger inspirerade av prinsessans smaker. Prinsessan hade även sin officiella bröllopsmottagning och 20-årsfest på hotellet.

För att ytterligare inreda för en kunglighet används dyrbara skräddarsydda möbler, pärlemorinlägg, ädelträ och detaljer som bugar för prinsessan.
Det två sovrummen, kontoret, tre lounge-rummen och vardagsrummet är alla fyllda med poesi och fiktion som en gång var en del av hennes personliga bibliotek. Och varje rum har rodnande rosafärgade Grace-buketter.

Som gäst på hotellet har man sitt egna privata concierge-team. Med andra ord: här kan du verkligen spendera dina dagar och bli behandlad som en kunglighet. Ditt privata team av concierges kan anordna exklusiva upplevelser och reservationer. Varför inte njuta av ett privat tält på stranden eller en privat behandling på det kända Thermes Marin’s spa på vintern?

På eftermiddagen kan gästerna förbereda sig för en avslappnad kväll på hotellets restaurang Alain Ducasse och sedan ta ett dopp i det sällsynta granitbadkaret, följt av en cocktail före middagen på svitens magnifika terrass med 180-graders utsikt över medelhavet.